THE ULTIMATE GUIDE TO VERIFICARE AUTO

The Ultimate Guide To verificare auto

The Ultimate Guide To verificare auto

Blog Article

Dupa o scurta perioada de timp, vei primi raportul cu istoricul masinii direct pe adresa de electronic mail introdusa.

Numărul de identificare al vehiculului este singura informație necesară pentru a verifica istoricul unei mașini. Datorită formatului internațional de seventeen caractere, rapoartele de company, problemele juridice, daunele, kilometrajul și alte day pot fi legate de un singur cod.

stâlpul ușii laterale a șoferului – deschideți ușa șoferului și căutați o plăcuță cu numărul de identificare (VIN) pe partea interioară a stâlpului;

Avantajul este că în caz de daună nu mai aștepți să-ți plătească asiguratorul vinovatului banii, ți-i plătește immediate asiguratorul tău, mai puțin pentru vătămări corporale.

Aici prezentam informatii privind rechemarile la rampa facute de producatorul masinii. In cazul in treatment au fost inregistrate astfel de evenimente, raportul nostru arata care ar fi putut fi problema, efectele si potentialele reparatii facute in punctul de services autorizat (masina ar trebui sa aiba o astfel de reparatie facuta daca problema a fost semnalata). Aratam si information fabricatiei masinii, treatment trebuie sa fie acoperita de actiunea de remediere. autoDNA este singurul serviciu din piata treatment prezinta absolut toate informatiile conform descrierii anterioare.

Garanțiile fiscale sunt utilizate de administrația communityă pentru a aplica impozitele datorate, contribuțiile la asigurările sociale sau amenzile. De asemenea, împovărează mașina atunci când proprietatea este transferată unei persoane care nu are restanțe fiscale.

În majoritatea cazurilor, decodorul VIN va furniza gratuit câteva informații de bază. Aceste informații ar trebui să fie suficiente pentru a:

Astfel, poti avea incredere in informatiile primite si poti lua decizii in cunostinta de cauza in ceea ce priveste achizitionarea masinii.

sub capotă – numărul de identificare al vehiculului este adesea amplasat în fața blocului motor;

Asadar, in unele cazuri este posibil sa faci o verificare istoric auto gratis cu orice astfel de aplicatie on the internet. Poti vizualiza informatii esentiale despre istoricul si starea vehiculului.

FAQ Ce este seria de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de seventeen caractere treatment identifică un anumit vehicul și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este verificare istoric masina CNP-ul vehiculului, equivalent cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele date tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil standardul internațional ISO 3779-1983 și funcționează din anii 1980.

De asemenea, aplicatia iti va furniza informatii despre fapte importante treatment ar putea afecta kilometrajul masinii, cum ar fi revizii, accidente ascunse sau modificari ale acestuia.

Unde să verifica seria de sasiu/numărul VIN? Puteți verifica seria de șasiu on the net (prin intermediul serviciilor electronice) folosind administrația guvernamentală sau rapoartele comerciale. Raportul autoDNA

Prin intermediul verificarii VIN, poti descoperi detalii despre starea reala a masinii pe care intentionezi sa o cumperi si sa te asiguri ca faci o alegere inteleapta.

Report this page